ANKARA / ÇANKAYA - Muazzez Karaçay İlkokulu

PROJELER

Uyguladığımız Projeler

Ara

Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berna ASLAN

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Ock

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezi olan eSafety Label, okulların kendi çevrim içi güvenliğini değerlendirmeleri, iyileştirmeleri, güçlendirmeleri için harekete geçmelerini sağlıyor. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün oluyor.

Çevre Dostu Bin Okul

Şbt

e-Twinning Projesi, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

Başkent Öğretmen Atölyeleri Projesi

Şbt

TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Projesi

Sıfır Atık Projesi

Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi

Ock

Ekim 2018 tarihinden itbaren Eko-Okullar Programı (Eco-Schools) üyesiyiz.

2018-2019 ve 2019-2020 eğitim öğretim yılındaki çalışmalarımız sonucunda 2020 yılında ilk "Yeşil Bayrak" çevre ödülümüzü almaya hak kazandık. "Yeşil Bayrak" çevre ödülünü 2 yıl boyunca okulumuz gönderinde dalgalandıracağız. Her 2 yılda bir kez "yeşil bayrak" kazanabilmek adına yeni konu başlıklarıyla "Eko Okullar Programı"nı yürütmeye devam ediyoruz.

Çocuk Elçiler Projesi

Çarpan Çarpana Projesi