T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Muazzez Karaçay İlkokulu

Muazzez Karaçay İlkokulu

Telefon
03124410502
Belgegeçer
03124416204
WEB
https://muazzezkaracay.meb.k12.tr
Adres
Birlik Mahallesi Kahire Caddesi No11 06610 Çankaya, Ankara, Türkiye
Vizyon
Atatürkçü, çağdaş, yaratıcı, paylaşımcı, sevgi ve saygı dolu kaliteli bireyler yetiştirerek Ankara’da en iyi olmak için varız. Her alandaki birikimini toplum yararına sunmayı görev edinen, akademik başarısı yüksek; kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettiren, verdiği eğitim-öğretimle, değişime ve gelişime liderlik eden, akademik ve sosyal başarıda mutluluğa ilk adımın atıldığı bir okul olmak.
Misyon
Muazzez Karaçay İlkokulu olarak üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken, yurdunu, ulusunu seven, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, gelişme ve öğrenmeye açık, sevgi, saygı ve bilgi paylaşımına değer veren; çalışkan ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirerek bölgemizde her alanda bir numara olmak önde gelen hedeflerimizdendir. Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren öğretmen kadromuzla, öğrenci merkezli etkinliklerle eğitim veren, teknolojiyi müfredata entegre ederek etkin kullanan; öğrencilerin, potansiyellerinin en yüksek noktasına ulaşmaları doğrultusunda akademik olarak başarılı olmalarının yanı sıra onların psikolojik, duygusal, sosyal ve fiziksel açıdan dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için kapsayıcı, bütünleştirilmiş ve kapsamlı bir eğitim sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuzun TKY il ikinciliği, Geleneksel Çocuk Oyunları il ikinciliği, Atasözleri ve Deyimler Yarışması il ikinciliği ve resmi kutlama ve bayramlarda Cumhurbaşkanı- Başbakan ve Belediye Başkanlığı makamına oturan öğrencilerimizin bulunması gibi daha pek çok başarılarımız bulunmaktadır.
Öğretmen :37
Öğrenci :810
Derslik :31
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :3
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3985
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM (İLKOKUL) Normal ÖĞRETİM (ANAOKULU)
Saatler
İLKOKUL: 08.55 - 14.45 ANAOKULU: 09.00 - 14.30
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Binamız yol kenarında olup, 413 ve 311 hat numaralı belediye otobüsleri ile Kızılay-Oyak Sitesi, Kızılay- Yıldız ve Ulus-Oyak Sitesi dolmuşları okulumuzun yanındaki Kahire Caddesi´nden geçmektedir.
Servis Bilgisi
Vardır.
Yerleşim Yeri
Birlik Mahallesi Kahire Caddesi No:11 Çankaya, Ankara, Türkiye
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Birlik Mahallesi Lozan Parkı karşısında, 365 alışveriş merkezinin çaprazındadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Basketbol, Halk Oyunları, Satranç, Tenis, Voleybol.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Başkent Öğretmen Atölyeleri, Beslenme Dostu Okul, Çarpan Çarpana, Çocuk Elçiler, Danışman Akademisyen, Eko-Okullar Programı, e-Twinning, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var, Sıfır Atık, TEMA.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+
Diğer Hususlar
YEMEKHANESİ VARDIR.
Yazdır